сряда, 13 ноември 2013 г.

Предотвратяване на психо атаки и манипулации

За тази цел може да се заемем с нови начинания, някакъв занаят и хоби. Като държим ума и ръцете си заети, ние ставаме по-малко податливи на външни влияния или поне ги приемаме по-слабо. В случай на истинска психо атака има няколко неща, които можем да направим, за да отслабим ефекта.
Ако е налице истинска атака, трябва да се знае, че замесените лица ще изразходят много повече енергия, опитвайки се да ви манипулират, отколкото ще изразходите вие, за да се защитите. Те ще дадат по-големи жертви за по-кратко време. Онези, които използват енергията си за манипулации или атаки, често се сблъскват със сериозни здравословни проблеми. Затова, ако е налице реална атака или манипулация, упорството в нашата защита и ежедневното балансиране ще бъде възнаградено. Атакуващите в крайна сметка ще спрат, тъй като ще им се наложи да вложат своето време и енергия за разрушение и здравословни проблеми, които ще ги поразят вследствие на техните неправомерни действия.
Поддържайте аурата си силна. Колкото по-силна е аурата, толкова по-голяма е нашата защита и толкова по-малка е вероятността да почувстваме ефекта от външни влияния.
Въпреки че не винаги е възможно, махнете се от обичайната ви среда за известно време. Ако не друго, поне можем да променим навиците си. Колкото по-малко предсказуеми сме, толкова по-малко проблеми ще имаме.
Не се подавайте на нежелани фантазии и мисли, тъй като те често са индикация за външна намеса.
Излизайте сред природата. Природата е невероятен лечител. Една разходка сред природата носи много ползи, тя засилва аурата и ни поддържат заземени.
Простете си за това, че сте се замесили. Не отделяйте много енергия и не предоставяйте много благоприятни възможности чрез самообвинения. Ние сме човешки същества и правим грешки. Самообвиненията, вината и контра обвиненията ни правят слаби.
При първия намек или подозрение обърнете внимание на сънищата си. Те предлагат прекрасни начини, чрез които да прозрете какво става. Нашият подсъзнателен ум не пропуска нищо, но понякога му се налага да съобщи онова, което е възприел, чрез сънищата.
Смехът разрушава оковите. Смехът наистина е най-доброто лекарство и може да бъде използван, за да разсеят повечето ситуации.
Понякога е необходим реален отговор. Моето лично отношение е: “Аз не правя такива неща на другите, затова няма да толерирам подобно отношение към мен. Ще простя и благословя, но също така няма да се колебая да се защитавам твърдо.”
В повечето случаи онези, които атакуват, рядко го правят директно. Те атакуват някое слабо място – дете, любим човек, член на семейството. Всъщност, те действат индиректно, като атакуват дома, семейството и приятелите на човека, за да го отслабят, разсеят и да му навредят.
Онези, които атакуват невинните, са зли, особено когато го правят умишлено, за да наранят някого или да му навредят. В такива случаи има подходящи и справедливи отговори като не се забравя, че понякога наистина е необходим по-активен отговор.
Ако наистина искаме да избегнем трудностите и да ускорим духовното си израстване, трябва да се стремим да станем духовни воини. За да постигнем това, трябва да сме всецяло отдадени, да бъдем интелектуално силни и да не отстъпваме от отговорността, която носим за себе си, да сме спокойни и да даваме израз на смелостта си.
Казано е, че трябва да сложим шлема на висшето спасение и ризницата на справедливостта. Трябва да овладеем меча на духа и истината и да понесем щита на вярата. Не е нужно да владеем до съвършенство тези неща, но като се стремим към тях, ние се отваряме за чудеса, за каквито само сме си мечтали. Откриваме онова, което е наистина наше божествено право.

0 коментара:

Публикуване на коментар